Monday 21 December 2015

Pictor profesionist, realizez tablouri originale si copii dupa lucrari celebre in ulei pe panza, sau in culori de apa pe hartie la cererea clientului



 Pretul tablourilor depinde de dimensiunea tabloului si de complexitatea compozitiei. Un tablou mai mic, nu presupune mai putina munca, deoarece obiectele de mici dimensiuni sunt greu de pictat. 

 Realizarea unei copii este o munca mai stresanta decat realizarea unui tablou original, deoarece eu, ca artist, nu pot interpreta sau modifica in vreun fel tabloul respectiv.
Pentru o comanda, clientul va plati un avans de 25/% din suma finala, pentru a evita neseriozitatea unor clienti. Un client care nu are cu adevarat intentia de a cumpara un tablou, va refuza intotdeauna sa plateasca vreo suma de bani in avans. Avansul nu este returnabil.
Un tablou se poate strica foarte usor, daca este trimis prin posta, de aceea nu voi trimite prin posta decat panza pictata a tabloului, fara rama si fara sasiu. Puteti pune orice rama doriti la un magazin specializat din orasul in care locuiti. Panza tabloului poate fi intinsa pe un sasiu, sau prinsa cu capse de un carton, apoi pusa in rama.
 Foarte important: NU INTINDETI DE PANZA, DACA NU VRETI SA SE CRAPE CULOAREA SAU SA SE RUPA PANZA, IN MOMENTUL IN CARE O PUNETI PE UN SASIU.
De asemenea taxele postale pot fi foarte mari din cauza greutatii si dimensiunii unui tablou, mai ales tablourile care se trimit sub forma de colet in strainatate. Daca un astfel de colet este trimis recomandat si cu prioritate, costurile sunt si mai mari.
Daca doriti o pictura realizata in culori de apa, aceasta se face doar pe hartie.
Cand o lucrare este terminata, trimit poza clientului prin e-mail pentru eventuale modificari.
Daca lucrarea este aprobata de client, atunci o voi trimite prin posta, dupa ce clientul a platit suma ceruta de mine plus taxele postale. Tabloul trimis prin posta nu este returnabil.
Puteti trimite fotografii si comanda pe urmatoarea adresa de e-mail: paintingnitescum@yahoo.com

No comments:

Post a Comment